Våga störa och lyssna på den som stör!

Tyvärr är jag inte ensam med min story och vi behöver diskutera och reflektera för att skapa förändring!  Jag kommer gärna till er och berättar. Mitt mål är att skapa reflektion och diskussion. Senast föreläste jag på internationella kvinnodagen på en liten ort i Sverige. Det gav väldigt intressanta diskussioner och flera som berättade om sina egna upplevelser. 

Jobbar du på ett företag som har jämställdhetsdagar/vill diskutera er arbetsmiljö?

Jobbar du på universitet/skola och vill diskutera hur er arbetsmiljö ser ut?

Är du engagerad i någon förening/ideell organisation som vill belysa temat?

Kontakta mig på ladynanna.kontakt@gmail.com ! Jag kommer gärna till er och berättar min story och inleder diskussion!

Tillsammans kan vi förbättra vår arbetsmiljö!