Internationella kvinnodagen: En uppmaning att störa!

Kvinnor som stör ställer till det, men oj vad tacksamma vi är att så många kvinnor stört så att vi har rösträtt, är myndiga etc...

Jag har stört. Stör du? Vågar du störa? 

Först var det min arbetsmiljö som störde mig. Alla sexistiska opassande förminskande kommentarer.. Jag sa "snälla sluta". Då störde jag. Om min omgivning hade lyssnat och slutat hade denna blogg aldrig funnits. De 25-tal personer som nu är professionellt engagerade i fallet hade kunnat göra annat. Se hur en liten sak blir stor, hur snöbollen börjar rulla och inte längre går att stoppa. Vad händer med den lilla människan som bara ville putta på bollen lite grann? Hur mår hon? Hur reagerar systemet runt omkring när man "stör" och säger, "snälla sluta"? 

Våga störa - lämna över "störstafettpinnen" till varandra. För man orkar inte störa hela tiden. Emellanåt får man också tillåta sig att njuta.